Scanningspakker

I et graviditetsforløb har mange gravide ofte brug for at få skabt tryghed og ro omkring deres graviditet. Vi ønsker og brænder for at kunne følge din graviditet helt tæt og være den trygge sparringspartner, som giver jer ro og sikkerhed i hele forløbet. Vi har samlet 3 scanningspakker, som vi ud fra vores erfaring giver et godt helhedsbillede for familier og mødre. 

I kombination med scanning tilbyder vi også jordemoderkonsultationer, hvor vi snakker om graviditeten, dine følelser, dine oplevelser samt dine tanker.

Vi tilbyder derfor en række skræddersyede scanningspakker sammensat netop til dine behov. Det har vi valt at gøre, da man i graviditeten ofte har brug for flere scanninger eller gode konsultationer end der tilbydes i det offentlige.

Den typiske scanningspakke, som mange af vores kunder benytter er:

5 tryghedsscanninger igennem graviditeten (typisk med to ugers mellemrum)
3 jordemoderkonsultationer (typisk i uger 8, 12 og 20)

Den pakke sælger vi til 4.995 kr. og har en værdi af 5.895 kr.

Vi laver naturligvis altid den scanningspakke, som passer bedst til dig (og jer).

Læs mere om vores individuelle scanninger

Er du i tvivl hvad vores scanninger indeholder, så kan du læse mere om hvad scanningerne indeholder herunder: 

Din scanningsjordmoder logo

Tidlig scanning

En tidlig scanning er en helt særlig oplevelse og kan udføres fra uge 5-12. Det er fantastisk at se et lille hjerteblik for første gang, som er synligt allerede fra uge 5.

Køns scanninger

Kønsscanning

Vi tilbyder naturligvis også kønsscanning, som kan foretages fra uge 14. For mange er det helt utroligt spændende at få afsløret om det er en pige eller dreng.

Din scanningsjordmoder logo

Nakkefoldsscanning

I en nakkefoldsscanning gennemscannes barnet og livmoderen grundigt for at kunne vurdere om udviklingen af organer og graviditeten forløber normalt. Ligeledes beregnes sandsynligheden for kromosomafvigelser.

Trivsel scanninger

Trivselsscanning

En trivselsscanning kan udføres fra uge 12 til uge 41 i graviditeten. Ved en trivselsscanning er fokus på at se at barnet trives, vokser og udvikler sig som det skal.

Din scanningsjordmoder logo

Misdannelsescanning

En misdannelsesscanning er en grundig gennemscanning og gennemgang af dit barn – fra top til tå. Vi måler barnets hoved, mave og lårben, så både termin og vægt fremkommer.

Din scanningsjordmoder logo

3D/4D scanning

Ved en 3D/4D scanning benyttes en teknik, hvor det er muligt at se barnet i en tredje dimension, og det er en fantastisk oplevelse at få lov til at få et realistisk billede at dit barn med denne teknologi.