Tidlig scanning

Hos Din Scanningsjordemoder er det vores fornemmeste opgave at skabe tryghed for at din graviditet forløber, som den skal. Det gør vi igennem en tidlig scanning, tests og konsultationer, som passer præcist til dit behov.

En tidlig scanning er også kendt som en tryghedsscanning, og er en helt særlig oplevelse. Det er fantastisk at se et lille hjerteblik for første gang, som er synligt allerede fra uge 5. En tryghedsscanning kan udføres fra uge 5-12, og det giver mange en tryghed i at vide at graviditeten udvikler sig rigtigt, særligt i en periode, hvor der er mange følelser og forandringer i kroppen.

En tryghedsscanning kan også vise om graviteten befinder sig inde i livmoderen, hvor den skal være, og selvfølgelig også om der er tvillinger. Ved en tryghedsscanning kan der både scannes indvendigt (vaginalt) og udvendigt igennem maven.

En tryghedsscanning er en rigtig dejlig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dit barn, og får tryghed i form af flotte billeder og grunding information om barnets udvikling.

sonograf scanninger til tidlig scanning