Om os

Hos Din Scanningsjordemoder er det vores fornemmeste opgave at skabe tryghed for at din graviditet forløber, som den skal. Det gør vi igennem scanninger, tests og konsultationer, som passer præcist til dit behov.

Din Scanningsjordemoder

Med høj faglighed, den bedste og nyeste teknologi indenfor scanningsudstyr og test samt grundigt kendskab til alle former for gravide, kan vi tilbyde dig de bedste scanninger, tests og konsultationer i din graviditet. På klinikken er alle ansatte uddannede jordemødre samt certificeret sonografer med minimum 10 års erfaring.

Vores dejlige lokaler er beliggende i smukke og moderne omgivelser, da vi lægger vægt på en hyggelig og indbydende atmosfære, som skaber ro og tryghed. Parkering er naturligvis helt gratis i forbindelse med dit besøg hos os, så du undgår at stresse og bruge tid på at finde parkering.

 

Ønsker du at lære mere om os, er du mere end velkommen til at ringe til os på tel: 29 70 03 01 og stille eventuelle spørgsmål du må have - vi glæder os til at høre fra dig. 

Din scanningsjordmoder logo

Scanninger

Vælg den gravditetsscanning som passer til dig og få en tid der passer i din kalender. Har du behov for en tid akut, kan vi ofte hjælpe dig samme dag.

Konsultation

Som erfarne jordemødre ved vi, at der er behov for at få faglige og professionelle svar på de spørgsmål, der trænger sig på.


NIPT, NIFTY & EVITA

Testen er en ny banebrydende screening for Down syndrom og visse andre kromosomafvigelser alene baseret på en blodprøve fra den gravide mor. 

Tvillinger

At vente tvillinger er noget helt specielt – en verden fyldt med dobbelt liv venter på at blive opdaget. Find os