Vælg den gravditetsscanning som passer til dig

Hos Din Scanningsjordemoder er det vores fornemmeste opgave at skabe tryghed igennem din graviditet. Når dine scanninger er udført, modtager du et digitalt link på din telefon, så du kan se og gemme alle billederne fra scanningen til evig tid.

Få en tid der passer i din kalender. Har du behov for en tid akut, kan vi ofte hjælpe dig samme dag.

Vi tilbyder alle former for scanninger igennem din graviditet, og vi er klar til at give dig de scanninger, som netop du har behov for i din graviditet. Hos os har vi alle mere end 10 års erfaring som scanningsjordemødre, og vi drives af at tages os godt af dig og skabe tryghed i din graviditet

Alle scanninger

Ved alle scanninger lægger vi vægt på, at du får en tryg og god oplevelse. Vi tjekker altid at babyen vokser og trives og udvikler sig normalt.

Din scanningsjordmoder logo

Tidlig scanning

En tidlig scanning er en helt særlig oplevelse og kan udføres fra uge 5-12. Det er fantastisk at se et lille hjerteblik for første gang, som er synligt allerede fra uge 5.

Køns scanninger

Kønsscanning

Vi tilbyder naturligvis også kønsscanning, som kan foretages fra uge 14. For mange er det helt utroligt spændende at få afsløret om det er en pige eller dreng.

Din scanningsjordmoder logo

Nakkefoldsscanning

I en nakkefoldsscanning gennemscannes barnet og livmoderen grundigt for at kunne vurdere om udviklingen af organer og graviditeten forløber normalt. Ligeledes beregnes sandsynligheden for kromosomafvigelser.

Trivsel scanninger

Trivselsscanning

En trivselsscanning kan udføres fra uge 12 til uge 41 i graviditeten. Ved en trivselsscanning er fokus på at se at barnet trives, vokser og udvikler sig som det skal.

Din scanningsjordmoder logo

Misdannelsescanning

En misdannelsesscanning er en grundig gennemscanning og gennemgang af dit barn – fra top til tå. Vi måler barnets hoved, mave og lårben, så både termin og vægt fremkommer.

Din scanningsjordmoder logo

3D/4D scanning

Ved en 3D/4D scanning benyttes en teknik, hvor det er muligt at se barnet i en tredje dimension, og det er en fantastisk oplevelse at få lov til at få et realistisk billede at dit barn med denne teknologi.

Din scanningsjordmoder logo

Scanningspakker

Vi kan tilbyde en skræddersyet scanningspakke sammensat netop til dine behov. Ofte har man have brug for flere scanninger eller gode konsultationer end der tilbydes i det offentlige.

Din scanningsjordmoder logo

NIPT test

NIPT er til dig, som ønsker ekstra sikkerhed i din graviditet. Hos Din Scanningsjordemoder kan du booke tid til en NIPT test, som er en blodprøve, der kan påvise kromosomfejl – helt uden risiko for både dig og dit ufødte barn.

Din scanningsjordmoder logo

NIFTY test

NIFTY er en ekstra sikker måde at teste for sjældne kromosomafvigelser og en række andre sygdomme hos fostre. Testen er helt risikofri for både dig som gravid og dit ufødte barn.

 

Ligegyldig hvilken scanning du vælger, vil vi gøre vores bedste til, at du får tryg og god personlig oplevelse!

Når din scanning er udført, modtager du et digitalt link på din telefon, så du kan se og gemme alle billederne fra scanningen til evig tid. Derudover uddeles 6 fysiske print fra selve scanningen, så du kan give en helt særlig gave til en du holder. Har I lyst at dele oplevelsen med ældre søskende, familie eller venner, er de også meget velkommen i klinikken. Vi glæder os til at se jer.

Vores sonograf maskine, giver dine scanninger et tydeligt og detaljeret ultralydsbillede