Tvillinger

At vente tvillinger er noget helt særligt og hos os elsker vi at scanne tvillinger og være med til at sikre, at de trives og udvikler sig normalt. Der kan være ekstra mange bekymringer og uro i en tvilling graviditet og derfor vil vi meget være med at bringe ekstra tryghed til jer i forbindelse med scanninger hos os.

Få professionel Konsulationer hos din scanningsjordemoder med tvillinger scanning
Ultralydsscannings konsulationer hos din scanningjordemoder

Hos os har vi stor ekspertise og erfaring i netop tvillinger, og hvad det præcist kræver af dig at være gravid med tvillinger (eller trillinger). Med vores erfaring skaber vi trygge rammer om din tvillinge graviditet, og vi glæder os til at hjælpe dig i din gravitet.

Allerede fra begyndelsen af din graviditet kan vi se, om du venter tvillinger og om de ligger rigtigt i livmoderen. Det har stor betydning om tvillingerne ligger i hver sin adskilte fostersæk eller om de deler moderkage.

Hvis tvillingerne har hver sin moderkage, vil ca. 25% være enæggede, og ca. 75% være tveæggede. Har tvillingerne samme moderkage, vil de 100% sikkert være enæggede.

Tvillinge scanninger tager altid lidt længere at udføre, da det kræver stor omhyggelighed og tid. Alle vores scanninger og konsultationer udføres altid af en erfaren scanningsjordemoder, og du kan derfor få op til 300 kroner i tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.