Kønscanning

Vi tilbyder naturligvis også kønsscanning, som kan foretages fra uge 14. For mange er det helt utroligt spændende at få afsløret, om det er en pige eller dreng som ligger i maven.

Kønsscanning er en rigtig hyggelig scanning, som laves med henblik på at se på netop jeres lille nye barn. Imens jeg udfører kønsscanningen, kan I følge med på skærmen samtidigt med, at forklarer jer, hvad I ser. Man kan på dette tidspunkt fortsat have hele fostret på ét og samme billede, hvilket giver mulighed for at lave nogle rigtige gode billeder.

Kønsscanninger har også fokus på kromosomfejl, misdannelser samt barnets trivsel. Skulle det ikke være muligt at se barnets køn på grund af fostrets placering, gives der naturligvis tid til en gratis opfølgning.

Det er også muligt at arrangere kønsscanningen, så kønnet holdes hemmeligt for jer såfremt I planlægger et ”Gender Reveal”.

En kønsscanning er en rigtig dejlig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dit barn, og får tryghed i form af flotte billeder og grunding information om barnets udvikling.

kend dit barn køn med vores Kønsscanning