3D/4D scanning

En 3D/4D scanning benytter en særlig teknik, hvor det er muligt at se barnet i tredje dimension, hvilket er en fantastisk oplevelse at få lov til at se et realistisk billede af dit barn med denne teknologi. 3D/4D scanning er en fantastisk oplevelse, hvor du kommer til at opleve din baby helt tæt på, og dermed knytter et helt særligt bånd til dit barn.

En 3D/4D scanning udføres bedst i graviditetsuge 26-32, da barnet her har den helt rette størrelse, og der er fint med fostervand i maven. Scanningen starter med en gennemscanning af barnet, og på baggrund af måling af barnets hoved, mave og lårben estimeres en vægt på barnet. Barnets mavesæk, nyrer og blærer undersøges, og fostervandsmængden vurderes – alt dette for at se, at barnet vokser og trives som den skal.

Efterfølgende laves en 3D/4D-scanning. 3D er den ekstra dimension, der giver billedet dybde, og det er som at se jeres barn i virkeligheden. 4D betyder, at man kan se barnets i bevægelse/live, imens man scanner. Vi kan også være heldige at se, babyen laver grimasser, åbner øjnene eller se små fingre, som bevæger sig og putter mod ansigtet.

 

En 3D/4D er en helt særlig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dit barn og ser de unikke ansigtstræk, og får tryghed i form af flotte billeder og grunding information om barnets udvikling.