Erfarne jordemødre

Konsultation

Har du et ønske eller et behov for at tale med en erfaren jordemoder, som kan guide, vejlede og skabe tryghed i din graviditet, så kan du altid booke en tid hos os.
Vi tager os den nødvendige tid til dig, og der er ingen begrænsninger på, hvad vi kan tale om under konsultationen. Alt fra fysiske graviditetsgener til tvivl om en eventuel igangsættelse, spørgsmål om smertelindring under fødslen – eller hvad der nu kunne være det emne, som lige nu fylder hos dig og din partner.

Få professionel Konsulationer hos din scanningsjordemoder med tvillinger scanning
Ultralydsscannings konsulationer hos din scanningjordemoder

Det kan være, at du har helt særlige problemstillinger, som du ønsker at få belyst og snakket om. Det kan også være, at du har oplevet en kompliceret graviditet eller fødsel tidligere, som du har behov for at få gennemgået med en erfaren jordemoder. Eller måske vil du blot gerne følges lidt tættere af den samme jordemoder i din graviditet, så du får mere tryghed, flere samtaler samt ro og nærvær i dit liv.
Hos os møder du altid en jordemoder, som i mere end 10 år har arbejdet med gravide indenfor både fødsler, scanninger og konsultationer. Vi tager altid udgangspunkt i dig, dine behov og din graviditet.

Konsultationer

En konsultation kan f.eks. indeholde dialog om:

Ved enhver konsultation vil der blive målt blodtryk og lavet en urinundersøgelse, som er med til at sikre, at du ikke er ved at udvikle svangerskabsforgiftning eller graviditetssukkersyge.

Der vil også altid være en udvendig undersøgelse af din mave med en kort scanning, som kan vise den nøjagtige placering af dit barn samt se tilvækst og trivsel. Det kan også være, at du er gået over termin og ønsker en hindeløsning, som kan være med til at sætte fødslen i gang.

Konsultationer udføres altid af en autoriseret jordemoder, og du kan derfor få op til 300 kroner i tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark

Ultralysscannings billeder af dit ufødte barn