Kønsscanning

En kønsscanning er til dig, som ønsker ekstra tryghed i din graviditet og gerne vil vide, om du venter en dreng eller en pige. Ved hjælp af ultralyd afslører scanningen kønnet på dit ufødte barn og har samtidig fokus på kromosomfejl, misdannelser samt barnets trivsel.

Det er en hyggelig scanning, hvor du kommer helt tæt på dit barn og får tryghed i form af flotte billeder samt information om barnets udvikling.

Kønsscanning hos Din Scanningsjordemoder

Vi har mange års erfaring med kønsscanninger og er derfor i stand til at tilbyde dig den bedst mulige information og vejledning. Hvis du har spørgsmål til kønsscanning, er du meget velkommen til at ringe på 29 70 03 01 eller skrive til anette@dinscanningsjordemoder.dk

Hvad er en kønsscanning?

En kønsscanning er en ultralydsundersøgelse, der ved hjælp af lydbølger kan bestemme dit ufødte barns køn. Scanningen kontrollerer også for barnets generelle udvikling, tilstand og vil også opdage eventuelle misdannelser.

En kønsscanning kan foretages fra graviditetsuge 14+0.Scanningen er helt uden risiko for både dig og dit barn.

Hvordan udføres en kønsscanning?

På vores privatklinik i København udføres alle vores kønsscanninger udelukkende af uddannede jordemødre og certificerede sonografer med minimum 10 års erfaring.

Vi sætter faglighed højt og bruger kun den bedste og nyeste teknologi indenfor scanningsudstyr.

En kønsscanning er for de fleste gravide en vigtig begivenhed i graviditeten. Det er en spændende og hyggelig scanning, hvor du får mulighed for at se dit lille, nye barn. Scanningen udføres ved hjælp af ultralyd, som giver mulighed for at have hele fostret på det samme billede.

Imens du får scannet maven, kan du følge med på en skærm. Her vil vores dygtige jordemoder og sonograf forklare, hvad du ser. Du vil kunne se din baby bevæge sig og høre dets hjertelyd. I løbet af scanningen er der mulighed for, at vi kan lave nogle rigtige gode billeder, som du kan få med hjem.

Hos Din Scanningsjordemoder er det naturligvis også muligt at arrangere kønsscanningen således, at kønnet holdes hemmeligt for jer, såfremt I planlægger et ”Gender Reveal”.

Vi lytter til dit barn helbred og velvære inde i maven, for NIPT, NIFTY & EVITA scanninger
Rigtige scanninger af jordemødre til NIPT, NIFTY & EVITA

Hvornår kan jeg få lavet en kønsscanning?

Hos Din Scanningsjordemoder tilbyder vi både kønsscanninger til alle gravide.

En kønsscanning ligger typisk omkring uge 14 i graviditeten, da barnets køn på dette tidspunkt kan ses meget tydeligt ved hjælp af ultralyd.

En kønsscanning gør det dog muligt at bestemme dit ufødte barns køn fra uge 14 i graviditeten, hvor barnets kønsorganer vil være nok udviklet til at kunne ses.

Hvad koster en kønsscanning?

En kønsscanning hos Din Scanningsjordemoder inklusiv billeder har en pris på 600 DKK.

Skulle det ikke være muligt at se barnets køn på grund af fostrets placering, giver vi selvfølgelig tid til en gratis opfølgning.